Potvrđujući društvenu i socijalnu odgovornost za svoje članove, Hrvatski klub olimpijaca uputio je u nedjelju, 25. veljače, izaslanstvo u posjet teško bolesnom olimpijcu - vaterpolisti i osvajaču zl...

Potvrđujući društvenu i socijalnu odgovornost za svoje članove, Hrvatski klub olimpijaca uputio je u nedjelju, 25. veljače, izaslanstvo u posjet teško bolesnom olimpijcu - vaterpolisti i osvajaču zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Meksiku 1968. Miroslavu Poljaku čije zdravstveno stanje zahtjeva skupo liječenje i složene zahvate u protetici.

Bivšem sportašu koji je bio uzor naraštajima vaterpolista i drugim sportašima izraze podrške koja će, u suradnji sa Zakladom hrvatskih športaša, uskoro dobiti i konkretnu financijsku potporu iskazali su članovi njegovog matičnog Kluba na čelu s predsjednikom Stojkom Vrankovićem.

Uz predsjednika Vrankovića, ujedno i dopredsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora, odluku o sportskoj i ljudskoj solidarnosti izručili su i dopredsjednik Slavko Goluža, glavni tajnik Damir Škaro te njegove kolege vaterpolisti - olimpijci Dubravko Šimenc i Ozren Bonačić. Duboko dirnut gestom Hrvatskog kluba olimpijaca, Miroslav Poljak zahvalio se kolegama i iskazao uvjerenje da će Klub, skrbeći o bivšim i sadašnjim sportašima, doprinijeti cjelovitoj skrbi hrvatskog društva o olimpijskom idealu.