Ispis

Upravni odbor Kluba hrvatskih olimpijaca (KHO), pod predsjedanjem Perice Bukića, održao je u 31. listopada 2003. godine 6. sjednicu Upravnog odbora KHO-a na kojoj je odlučeno da se od Hrvatskog olim...

Upravni odbor Kluba hrvatskih olimpijaca (KHO), pod predsjedanjem Perice Bukića, održao je u 31. listopada 2003. godine 6. sjednicu Upravnog odbora KHO-a na kojoj je odlučeno da se od Hrvatskog olimpijskog odbora zatraži službeno očitovanje o zahtjevu KHO-a u kojem se od vrhovne hrvatske sportske organizacije traži rješenje stalnog sjedišta Kluba administrativna i financijska potpora te prostor na web stranicama HOO-a kako bi se rad mogao odvijati nesmetano i u kontinuitetu.

Rješavajući pitanja članstva u KHO-u, predsjednik Bukić je najavio kako se u nekoliko slijedećih mjeseci očekuje učlanjenje velikog broja hrvatskih sportaša, trenera i izbornika sudionika Olimpijskih igara u Klub hrvatskih olimpijaca a za čiji je učlanjenje pripremljena pristupnica i izjava o prihvaćanju međunarodnih i klupskih pravila djelovanja člana. Na poziv Svjetskog udruženja olimpijaca (WOA) Upravni odbor Kluba odlučio je je na izbornu skupštinu Svjetskog udruženja olimpijaca koja će se održati u Lausanni 28. i 29. studenoga 2003., uputiti dva predstavnika, glavnog tajnik KHO-a Damira Škaru i člana UO-a Ninoslava Saragu.