HOO u suradnji sa SN 2005.-2011.

Hrvatski olimpijski odbor i hrvatski sportski dnevni list "Sportske novosti" - SN već šestu godinu medijski surađuju u obradi osobito onih sportskih tema koje često ne nalaze prostora u dnevnim pa ni u tjednim tiskovinama.  Tjedna rubrika  Hrvatskog olimpijskog odbora "Olimpijski kutak"  rezervirana je za teme i vijesti iz aktulnih domaćih i međunarodnih sportskih i olimpijskih okolnosti u kojima djeluje HOO-a i njegovo brojno članstvo. Prvi "Olimpijski kutak" objavljen je 5. svibnja 2005. godine.

 

Opširnije ...

Hrvatski olimpijski odbor i hrvatski sportski dnevni list "Sportske novosti" - SN od 2005. godine medijski surađuju u obradi osobito onih sportskih tema koje često ne nalaze prostora u dnevnim pa ni u tjednim tiskovinama. Tjedna rubrika Hrvatskog olimpijskog odbora "Olimpijski kutak" rezervirana je za teme i vijesti iz aktulnih domaćih i međunarodnih sportskih i olimpijskih okolnosti u kojima djeluje HOO-a i njegovo brojno članstvo. Prvi "Olimpijski kutak" objavljen je 5. svibnja 2005. godine. Na ovoj stranici možete pronaći arhivu članaka iz 2007. godine.

Hrvatski olimpijski odbor i hrvatski sportski dnevni list "Sportske novosti" - SN od 2005. godine medijski surađuju u obradi osobito onih sportskih tema koje često ne nalaze prostora u dnevnim pa ni u tjednim tiskovinama. Tjedna rubrika Hrvatskog olimpijskog odbora "Olimpijski kutak" rezervirana je za teme i vijesti iz aktulnih domaćih i međunarodnih sportskih i olimpijskih okolnosti u kojima djeluje HOO-a i njegovo brojno članstvo. Prvi "Olimpijski kutak" objavljen je 5. svibnja 2005. godine. Na ovoj stranici možete pronaći arhivu članaka iz 2008. godine.

Hrvatski olimpijski odbor i hrvatski sportski dnevni list "Sportske novosti" - SN od 2005. godine medijski surađuju u obradi osobito onih sportskih tema koje često ne nalaze prostora u dnevnim pa ni u tjednim tiskovinama. Tjedna rubrika Hrvatskog olimpijskog odbora "Olimpijski kutak" rezervirana je za teme i vijesti iz aktulnih domaćih i međunarodnih sportskih i olimpijskih okolnosti u kojima djeluje HOO-a i njegovo brojno članstvo. Prvi "Olimpijski kutak" objavljen je 5. svibnja 2005. godine. Na ovoj stranici možete pronaći arhivu članaka iz 2009. godine.