Zagreb, 16. veljače 2021. - Hrvatska olimpijska akademija (HOA) provodi natječaj za izbor kandidata za magisterij sportske administracije (Master of Sports Administration) koji se provodi na Ruskom međunarodnom olimpijskom sveučilištu (Russian International Olympic University) u Sočiju. Školovanje se provodi na engleskom jeziku za školsku godinu 2021/2022.

Spomenuto rusko sveučilište vodeće je svjetsko sveučilište za sportski manadžment, prepoznato od Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO), na kojem djeluje jedinstveni skup stručnjaka opremljen vrhunskim sposobnostima i prožet olimpijskim vrijednostima. Tijekom godina sveučilište je pružilo obuku iz sportskog menadžmenta predstavnicima iz više od 60 država.

Na natječaj se mogu javiti sportaši, sportski djelatnici, dužnosnici i administratori s diplomom prvostupnika i odličnim poznavanjem engleskog jezika. Bit će izabran samo jedan kandidat, spreman doći u Soči (Rusija) i fizički sudjelovati u programu u školskoj godini 2021/22. Ukoliko radi epidemiološke situacije neće biti moguće fizički prisustvovati programu, Sveučilište je također pripremljeno da student može daljinski pratiti program. Troškove školarine, puta i smještaja snosit će ANOC (Associations of National Olympic Committees).

Dodatne informacije o ruskom sveučilištu (Russian International Olympic University) u Sočiju mogu se pronaći na: http://www.olympicuniversity.ru/en/home.

 

Rok za slanje zamolbi s potrebnom dokumentacijom (na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) je 1. ožujka 2021. godine, a odluka o izabranom kandidatu bit će objavljena na internetskim stranicama HOO-a (www.hoo.hr) nakon 8. ožujka 2021. godine. (hoa/hoo)

 

Sve potrebne informacije su u HOA-inu dokumentu: Natječaj za Sveučilište u Sočiju