Zagreb, 29. ožujka 2019. - U sklopu Erasmus+ projekta Obrazovanje kroz sport - oblikovanje uzora za budućnost (Education through sport - Shaping role models for the future) Hrvatska olimpijska akademija (HOA) organizira radionicu o financijskoj odgovornosti i financijskom planiranju profesionalnih sportaša. Radionica je namijenjena mladim sportašicama i sportašima na početku karijere, u dobi od 15 do 19 godina, a održat će se u četvrtak, 11. travnja 2019. godine, u hotelu Westin, u trajanju od 10.30 do 12.45 sati.

Radionicu će voditi financijski stručnjak iz Slovenije i suradnik Slovenskog olimpijskog odbora Miha Urek, istaknuti hrvatski boksač i olimpijac Željko Mavrović govoriti će o vlastitom iskustvu, a u uvodnom dijelu će govoriti ravnatelj Hrvatske olimpijske akademije Saša Ceraj i voditeljica Odbora za promociju olimpizma Ana Popovčić.
Prijave za radionicu i sve upite vezane uz radionicu možete poslati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

RADIONICA ERASMUS+PROJEKT

Poziv na prijavu RADIONICA 11.4.