Ispis

Zagreb, 8. ožujka 2018. - Hrvatska olimpijska akademija (HOA) objavljuje natječaj za izbor sudionika za odlazak na 4. međunarodni simpozij Međunarodne olimpijske akademije (MOA) za osvajače olimpijskih medalja i olimpijce.

 

Simpozij s temom „Sportaš kao uzor“ održat će se u grčkoj Olimpiji od 2. do 9. srpnja 2018. godine na engleskom jeziku. Konkurirati mogu svi aktualni i bivši sportaši sa statusom olimpijaca, a sve troškove snosit će MOA, HOA i Olimpijska solidarnost MOO-a. O ostalim uvjetima natječaja informirajte se na linku.

Hrvatska olimpijska akademija (HOA) provodi također i natječaj MOA-e za izbor sudionika 25. međunarodnog seminara o olimpizmu za studente poslijediplomskih studija. Seminar pod naslovom „Olimpijske igre i olimpijski pokret - prošlost, sadašnjost i budućnost - analiza iz povijesne, filozofske i društvene perspektive“ održat će se u grčkoj Olimpiji od 1. do 30. rujna 2018. godine na engleskom jeziku. O prijavama i preduvjetima za sudjelovanje na ovom seminaru informacije su na linku

 

http://www.hoo.hr/images/dokumenti/hrvatska-olimpijska-akademija/natjecaj-MOA-2018-simpozij-olimpijci.doc

http://www.hoo.hr/images/dokumenti/hrvatska-olimpijska-akademija/natjecaj-MOA-2018-seminar-postgraduate.doc