Povodom sjajnog uspjeha hrvatske reprezentacije u hokeju na ledu, koja je u svibnju na Svjetskom prvenstvu Divizije II održanom u Zagrebu osvojila prvo mjesto i time se plasirala u Diviziju I, u uto...

Povodom sjajnog uspjeha hrvatske reprezentacije u hokeju na ledu, koja je u svibnju na Svjetskom prvenstvu Divizije II održanom u Zagrebu osvojila prvo mjesto i time se plasirala u Diviziju I, u utorak 12. lipnja 2007. održano je primanje kod predsjednika i glavnog tajnika HOO-a Zlatka Mateše i Josipa Čopa.

Tom prigodom je predsjednik Mateša čestitao igračima i vodstvu reprezentacije te stručnom timu Saveza na prikazanoj igri hokejaša i ostvarenom sportskom rezultatu, rekavši kako će nastup u Diviziji I doprinijeti daljnjoj popularizaciji i promociji hokeja na ledu među mladima. Čelnici Hrvatskog saveza hokeja na ledu istaknuli su želju i cilj da se klubovima i reprezentaciji tijekom godine osigura dovoljan broj kvalitetnih utakmica, kako bi se slijedeće godine na SP-u u olimpijskom gradu Saporou pokuša osigurati ostanak u Diviziji I.