Video galerija

  Svečanosti u zagrebačkome Muzeju suvremene umjetnosti, na kojoj je posebni gost bio predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora Thomas Bach, Hrvatski olimpijski odbor je obilježio 25. godišnjicu osnutka i Hrvatski olimpijski dan.

  Na svečanosti je dodjeljena Nagrada "Dražen Petrović" najperspektivnijim mladim sportašicama i sportašima u spomen na jednog od najboljih naših sportaša svih vremena.

  Filip Hrgović na Olimpijskim igrama u Riju osvojio je najmanje broncu, a za zlato ga očekuju još dvije borbe. Saznajte na što prvo pomisli kad dobije medalju.

   

  Zagreb, 28. srpnja 2016. - Članove delegacije ispratili su predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, glavni tajnik HOO-a Josip Čop te ministri Predrag Šustar i Zdravko Marić. Sreću i uspjeh u natjecanju te što više medalja poželjeli su im i predsjednik Nacionalnog vijeća za sport Predrag Sloboda te pomoćnica ministra za sport i najtrofejnija hrvatska olimpijka Janica Kostelić.

  Na ispraćaju je predstavljena službena sportska odjeća olimpijaca tvrtke Erke, posebna linija Startasica i besplatna mobilna aplikacija „HOO – Rio 2016” za iOS i Android platforme.