Video galerija

Sportska televizija pratila je Seminar Europskih olimpijskih odbora u Portorožu. U ovoj reportraži o projektu Europskih igara i ostalim aktualnim temama govore predsjednik Patrick Hickey i ostali čelnici EOO-a.

Kampanja "U ritmu Rija!"

Kampanja HOO-a pod nazivom „U ritmu Rija!“ započela je u ožujku 2015. i završila u prosincu olimpijske 2016. godine. Održana su 22 događanja, diljem Hrvatske, na kojima je sudjelovalo ukupno 88 sportašica i sportaša (aktualni olimpijci, bivši olimpijci, kadeti, juniori).

Sveti Martin na Muri, 7. veljače 2017. - Završio je dvodnevni trenerski seminar Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) organiziran 6. i 7. veljače u Svetom Martinu na Muri. Bila je to prilika za više od sto trenera da uče od vrhunskih hrvatskih stručnjaka, trenera olimpijskih odličnika, koji su spremno podijelili svoje znanje i iskustvo s kolegama iz čitave Hrvatske. Treneri zlatnih atletičarki Sandre Perković i Sare Kolak, Andrej Hajnšek i Edis Elkasević, predstavili svoje primjere vođenja trenažnih procesa vrhunskih sportaša do stvaranja zlatnih olimpijskih medalja.