Zagreb, 15. veljače 2017. - Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša sazvao je za petak, 17. veljače u 11.30 sati 5. sjednicu Vijeća HOO-a.

Vijeće će razmatrati prijedlog Programskog i financijskog izvješća HOO-a za 2016., najuspješniju godinu u povijesti hrvatskog sporta od osamostaljenja Hrvatske. O obavljenom nadzoru poslovanja HOO-a u 2016. godini izvješće će podnijeti Nadzorni odbor.

 

Na dnevnom redu su i na prošloj sjednici odgođeno revizorsko izvješće o namjenskom korištenju sredstava u Hrvatskom teniskom savezu i Hrvatskom atletskom savezu izvršenom tijekom 2016. godine te plan revizije za 2017. godinu, kao i predstavljanje programa rada i izvješće o aktivnostima Hrvatske olimpijske akademija.

 

Vijeće bi trebalo usvojiti izmjene i dopune lista korisnika razvojnih programa HOO-a te dati svoje mišljenje o organizaciji svjetskih i europskih prvenstava u Republici Hrvatskoj.

 

Raspravljat će se i o prijedlozima Komisije za informiranje i izdavaštvo o sufinanciranju projekata te komunikacijskom planu HOO-a.

 

O zaključcima Vijeća izvijestit ćemo na www.hoo.hr. (hoo/msč)

 

Dnevni red 5. sjednice Vijeća