Zagreb, 30. siječnja 2017. - Hrvatski olimpijski odbor (HOO) u suradnji s Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu organizira trenerski seminar 6. i 7. veljače u hotelu Spa Golfer u Svetom Martinu na Muri.

Nikola Bralić, Edo Fantela, Edis Elkasević i Andrej Hajnšek, treneri olimpijskih pobjednika, Leonard Pjetraj, trener osvajača olimpijske bronce, mr. sc. Pero Kuterovac, kondicijski trener brojnih olimpijaca osvajača medalja te dr. sc. Tomislav Rupčić, izbornik hrvatske kadetske košarkaške reprezentacije, kroz predavanja će podijelit svoja znanja i iskustvo s trenerima iz čitave Hrvatske.

 

Seminar je ujedno zamišljen i kao interaktivna radionica, te će sudionici moći aktivno sudjelovali kroz pitanja, praktična iskustva i dileme, a uz navedene trenere, predavanja i radionice održat će i drugi stručnjaci iz područja sportske dijagnostike, domaći i inozemni stručnjaci sportskog treninga te bivši vrhunski sportaši.

 

Prijaviti se mogu svi zainteresirani treneri, i to do 1. veljače 2017. putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Trenerski seminar - poziv

Trenerski seminar - program

Trenerski seminar - prijavnica