Olimpijske vijesti

    Zagreb, 27. veljače 2017. - „Želim se zahvaliti svim nacionalnim sportskim savezima, poglavito onima olimpijskih sportova, na najuspješnijoj godini u povijesti hrvatskog sporta. Prošla 2016. godina ostat će zapisana kao godina u kojoj su vaši i naši sportaši, njihovi treneri i stručna vodstva polučili najbolje uspjehe ikada i doveli Hrvatsku u sam sportski vrh Europe, pa i svijeta“ otvorio je 27. veljače u hotelu Panorama Zagreb 47. sjednicu Skupštine Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) predsjednik HOO-a Zlatko Mateša.

    Zagreb, 27. veljače 2017. – U suorganizaciji Zaklade hrvatskih sportaša HOO-a pod vodstvom četverostrukog olimpijca i dvostrukog osvajača zlatnih odličja predsjednika Zaklade, Dubravka Šimenca, te Skijaškog kluba "Žuti Mačak" i Hrvatske glazbene unije" na zagrebačkoj je Medvednici u nedjelju, 26. veljače, održana humanitarna utrka „Do cilja zajedno“.

    Zagreb, 23. veljače 2017. - Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša sazvao je 47. sjednicu Skupštine HOO-a koja će se održati u ponedjeljak, 27. veljače u hotelu Panorama u Zagrebu s početkom u 14.30 sati.