Olimpijska obitelj - In memoriam

U 63. godini života 2. srpnja 2017. iznenada je preminuo Željko Golik, bivši rukometaš i rukometni trener iz Čakovca koji je trenirao ŽRK Koka i RK Varteks Di Caprio iz Varaždina. U godini u kojoj nas je napustio osvojio je i nagradu Rukometnog saveza Međimurja za najboljeg trenera za svoj rad u Rukometnom klubu Zrinski iz Čakovca, kao i dvije godine ranije.

U Zagrebu je 22. lipnja preminuo Neven Kolić, jedan od naših najistaknutijih nogometnih djelatnika. Diplomirani inženjer tehnologije i magistar marketinga rođen 1939. godine u Sovinama na Dugom Otoku studirao je, radio i živio u Zagrebu, ali je neraskidivo bio vezan sa starim krajem, napose s NK Zadrom, veseleći se njegovim uspjesima i tugujući zbog neuspjeha.

U dubrovačkom kazalištu Marina Držića održana je komemoracija povodom smrti Andrije Habulina (Bedekovčina 1937. - Dubrovnik 2017.). Ispunjeno kazalište čulo je govore Branka Grošete, koji je govorio u ime Judo kluba Dubrovnik 1966, Nikole Dobroslavića, Dubrovačko-neretvanskog župana, Mihe Katičića, pročelnika Grada Dubrovnika, Mare Kapovića, predsjednika Dubrovačkog saveza športova, Branka Bazdana, predsjednika Zajednice športa Dubrovačko neretvanske županije.