HRVATSKI STRELJAČKI SAVEZ

www.hrvatski-streljacki.hr

 

 

hr-streljacki-savez Predsjednik Bože Radoš
Glavni tajnik Dragutin Vrbek

Hrvatski streljački savez osnovan je 6. lipnja 1948. godine u Zagrebu.
Član je International Shooting Sport Federation ( ISSF) -
Međunarodne streljačke sportske federacije i
European Shooting Confederation ( ESC ) -
Europske streljačke konfederacije od 26. travnja 1992. godine.
(izvor: Almanah 2010. /2011.)

 

 

Sjedište
Ferde Livadića 22
HR - 10000 Zagreb

Tel. +385 1 2331122
Faks +385 1 2331177
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Hrvatski streljački savez 2011._Sportska televizija "Moj savez"

Baku, 27. srpnja 2017. (Hina) - Olimpijski pobjednici u streljaštvu, hrvatski trapaši Josip Glasnović i Giovanni Cernogoraz, osvojili su u četvrtak srebrnu i brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Bakuu, nakon što su dan prije izborili nastup u pojedinačnom finalu, a u momčadskom dijelu izgubili zlato za jedan pogodak.

Zagreb, 28. lipnja 2017. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Josip Čop uputili su čestitku mladim hrvatskim strijelcima koji su  na Svjetskom juniorskom prvenstvu u streljaštvu u njemačkom Suhlu osvojili zlatnu, srebrnu i dvije brončane medalje.

Zagreb, 29. veljače 2016. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora, Zlatklo Mateša i Josip Čop, uputili su čestitku Hrvatskom streljačkom savezu povodom osvojenih medalja i ispunjenih olimpijskih normi strijelaca na Europskom prvenstvu u gađanju zračnim oružjem. Petar Gorša osvojio je broncu u disciplini zračna puška, a zajendo sa Snježanom Pejčić osvojio je i ekipnu broncu u disciplini zračna puška 10 metara. Marija Marović i Tanja Perec ispunile su normu za Olimpijske igre u Riju.